Este recomandat să urmăriți filmul de prezentare pe pagina dvs. de youtube, deoarece veți putea să o măriți și să citiți o descriere suplimentară în limba română.

Download DV Play 7 Playout & Title Link
DV Play + Modulul de tilturi + videoclipuri și exemple grafice și liste de redare – este opțiunea recomandată.
Permite testarea mai ușoară a modului de redare automată (liste de redare în funcție de program)
DVD DVPlay (3.4GB)
DV Play + Modulul de tilturi – pentru internet mai lent.
NU permite testarea mai ușoară a modului Auto Playlist (liste de redare în funcție de program)
DV_Play7_Demo.exe (140 Mb)
DeckLink drivers Blackmagic_Drivers (326 MB)
Leaflet Front Page Back Page

Playout Server Requirements
Minimum Recommended
CPU Intel i5-gen4 Intel i7 gen 8/9/10/11/12
MB Asus Z370/Z390/Z490/Z590/Z690/ X299
Ram 2 x 4 GB 2 x 8 GB dual channels
Video Card Intel VGA built-in MB Nvidia GTX card GTX1050/RTX1660/RXT2060
OS Windows 7/10 64 bits Windows 7/10 64 bits
SDI in/out Decklink (any model)
Deltacast, Aja , StreamLabs hardware is supported
Decklink Mini Monitor (out in SDI/HDMI)
DeckLink Mini Recorder (input in SDI/HDMI)
DeckLink Duo 2 (4 out/in on any combination in SDI)

Vă rugăm să completați cererea dvs. pe linkul de mai jos, iar distribuitorul nostru din România vă va contacta și veți putea comunica în limba română.

https://dv-play.com/about-us#ci

Studiu de caz – televiziune mică

O parte semnificativă a clienților noștri sunt canale TV mici. Furnizarea unui flux de lucru mai ușor și mai eficient pentru astfel de clienți este una dintre prioritățile noastre principale. De obicei, o televiziune mică are următoarele cerințe:

 1. Buget redus din cauza veniturilor mici din reclame.
 2. Un număr mic de reclame, modificări rare (lunar) ale reclamelor.
 3. Fără operator 24/7, mulți dintre ei nu au operator nici măcar în programul de lucru, unii nu au evenimente live în direct și funcționează doar prin programare.
 4. Liste de redare zilnice simple, cu intervale mari de timp fără evenimente principale (filme, live etc.) care ar trebui să fie completate cu un anumit conținut.

Toate aceste cerințe necesită o muncă chiar mai eficientă decât la un canal TV mediu sau mare, care are bugetul pentru a plăti personalul mai mare care gestionează canalul TV. DV Play răspunde acestor cerințe:

 1. DV Play oferă o eficiență EXTREMĂ, mult mai bună decât a oricărui playout. Verificați acestă prezentare video pentru a vedea cum poate fi creată o listă de redare zilnică 24 de ore timp de doar 2-5 minute.
 2. Programul de redare DV este foarte flexibil și fiabil. Permite editarea listei de redare de astăzi, acceptă o rezolvare automată a decalajelor de timp dintre liste de redare (conflict de listă de redare). Avem clienți care își programează programul cu o lună în avans și pleacă în vacanță 
 3. Detectarea tăcerii + notificările prin e-mail sunt special concepute pentru canalele TV care nu au operator. Este de mare ajutor să trimiteți un e-mail la doar câteva secunde după ce redarea se confruntă cu o problemă și are nevoie de atenție. Cum funcționează acest lucru, puteți vedea în acestă prezentare de pe YouTube.
 4. Intervale de timp și surse video cu comenzi de tipul Continuare după – 5 caracteristici diferite special concepute pentru a umple automat internale de timp dintre principalele evenimente zilnice (filme, evenimente live etc.). Verificați acestă prezentare video pentru a vedea cum funcționează.
 5. Management global de fișiere – permite adăugarea / editarea / ștergerea unei reclame în toate listele de redare cu o singură comandă.
 6. Jurnalul puternic AsRun oferă atât statistici detaliate, cât și statistici grupate. Există un jurnal special AsRun pentru grafică.
 7. Adevărată fiabilitate 24/7, sunt 7 tehnici speciale utilizate pentru a asigura operațiuni 24/7. Odată ce fluxul de lucru TV este stabilit, este obișnuit ca clienții noștri să lucreze cu DV Play timp de 5-10 ani, fără probleme.

Uită-te la acestă prezentare de pe YouTube care arată modul în care televiziunile mici ar putea crea lista de redare zilnică în doar 2-5 minute zilnic. Sau în 0 minute zilnic – cu ajutorul modulului Manager fișiere ar putea fi necesară doar o copie a noilor fișiere de pe HDD.

DV Play este cu adevărat un lider în eficiență și este soluția numărul 1 pentru oamenii care își apreciază timpul. Playerul nostru este concepută pentru o eficiență maximă și oferă cu adevărat o fiabilitate 24/7.

 

Iată ce spune domnul Razvan Grecu, managerul ACTUALITATEA TV, România:

„Am testat mai multe soluții pentru a o găsi pe cea potrivită, care să îndeplinească toate cerințele mele. Cerința mea principală a fost să pot face sarcini zilnice (liste de redare) mai repede. Într-un an de cercetare și după ce am testat 3 soluții, am ajuns la concluzia că DV Play este playout-ul care îndeplinește toate cerințele mele. Opțiunea de a utiliza microfonul pentru sursa video lipsea, dar echipa DV Play a fost foarte rapidă și a adăugat-o în termen de 5 zile lucrătoare de la solicitarea mea. Acum lucrez cu o eficiență foarte mare și așa pot să mă concentrez pe producție, decât să petrec timp făcând playlisturi. Standardul DV Play de a oferi o muncă mai eficientă este pe deplin realizat. De exemplu, reclamele mele au modificări rare în timpul săptămânii, iar când creez o nouă listă de redare folosind funcția salvează peste o listă de redare veche, ordinea reclamelor din interiorul blocului comercial este la fel. Acest lucru nu e în regulă nici pentru telespectatori și nici pentru clienții care au cumpărat publicitate. Echipa DV Play a observat acest lucru și a extins funcția Randomize cu Randomize by MAM Type, astfel încât toate blocurile comerciale din lista de redare zilnică ar putea fi reordonate cu o singură comandă. Dar, cu utilizarea modulului Manager fișiere + modul săptămânal de redare, chiar și acest 1 clic zilnic i s-a părut prea mult echipei DV Play și au făcut schimbările necesare și au automatizat-o.

Recomand cu tărie DV Play datorită funcționalității, fiabilității și suportului extrem de puternic. Prețul pe care l-am plătit a fost mai mare decât planul meu inițial, dar sunt sigur că va fi rambursat din cauza eficienței sporite și a lipsei de probleme. Au trecut deja 6 luni și știu că DV Play a fost decizia corectă.

Nu-mi pot imagina ce aș mai putea cere dintr-un playout. ”